August Hai sa Vedem ce ne Rezervi

BaZi, Date selections, Feng Shui, Qi Men

Imi place luna august. Tot timpul mi-a placut aceasta luna. Poate datorita aerului de vacanta, strazi goale, gasesc loc de parcare mai usor aici la noi la Cluj. Zile mai lungi, terase pline, concerte in aer liber si mirosul de iarba proaspat taiata, ce pot oare sa vreau mai mult. Vacanta, planuri, sperante…august hai sa vedem ce ne rezervi.

August din punct de vedere al metafizicii chineze

Din punct de vedere al metafizicii chineze, luna august incepe in 7 august si dureaza pana in 8 septembrie.

Daca vorbim de BaZi august este Jia Shen 甲申 sau o luna de Maimuta de Lemn, unde lemn-ul este Lemn yang. Metalul din an, si din Maimuta, incep sa iti faca din ce in ce mai tare prezenta. Persoanele care au in harta natala lemn yang, 甲, ar trebui sa fie mai atente, pentru ca este ca si cum din ambele parti cineva incearca sa il/ii modeleze. Se anunta o luna mai imprevizibila, inclinata in special din a 2-a jumatate spre conflict, cearta, agitatie, un spirit al dreptatii individuale duse putin la extrem.

Chiar daca pare agitatie sau chiar un conflict, se transforma in cearta intr-un bun final. Vorbim foate mult de individualism acum. Ce inseamna asta? Persoanenele care au in harta natala BaZi – Tigru, Sarpe, sau Maimuta ar trebui sa fie mai atente. In functie de locatia lor (la zi, ora, luna sau an) putem sa determinam mai exact la ce se refera.

Este o luna buna, in care fiecare dintre noi sa ne concentram pe strategie, pe pe partea pozitiva. Acum avem ocazia daca vrem sa renuntam la ceva ce nu ne este benefic in viata noastra. Este o luna in care putem castiga cash, mai multi bani intr-un mod neasteptat. Este o luna in care pot aparea persoanele de ajutor, nobilii. Unii dintre noi ne si putem indragostii (cele mai mari sanse le au persoanele nascute in an de capra – 1967, 1979, sau 1991). 🙂

La fel ne arata si Qi Men dun Jia.

Qi Men dun Jia

Pentru cunoscatori este o harta Fu Yin la tulpini. Cu alte cuvinte, nu este o luna in care sa avem puterea sa facem schimbari majore. Este o luna care ne indeamna la strategie, si da, daca vrem sa renuntam la ceva negativ.

Din punct de vedere Qi Men, pentru persoanele care isi cunosc harta BaZi sau harta natala Qi Men si stiu unde este situat Palatul Vietii, pot sa spun ca vor fi mai favorizate persoanele care au palatul vietii in Vest sau Nord Vest. Persoanele care au Palatul Vietii sau Palatul banilor/bogatiei in Sud Vest ar trebui sa fie putin mai atenti, deoarece aceast palat este “ciudat”. Adica exista o multime de combinatii si structuri, nu tocmai bune, care traduse pot insemna iar cearta, in special cu sefii sau subalternii.

Hexagrama lunii August

Hexagrama lunii ne vorbeste si ea despre „stagnare”.  Cerul si Pamantul nu sunt aliniate/unite, sau ceea ce este deasupra nu are nici o legatura cu ce este jos. Aici pe pamant este confuzie. Este o imagine inghetata, dar care ne indeamna sa nu fim tentati de oferte amenintatoare. Ne retragem in noi, pentru a descoperi adevarata valoare in fiecare dintre noi. Sa fim sinceri cu noi este cel mai important.

Pentru cei care stiti Feng Shui– petreceti cat mai mult timp in sectorul Sud Est, Sud Vest, Nord Vest al locatiei dumneavoastra. Pentru cei care nu stiti cum sa va activati, aceste sectoare din punct de vedere Feng Shui, sau se afla intr-o zona a locatiei care nu poate fi utlizabile, de exemplu baie, scari, debara, etc, orice alta activare de Qi Men ar putea sa functioneze.

Vrei sa aflii mai multe detalii? Vrei sa vorbim de o strategie personalizata si la ce sa te astepti? Contacteaza-ma la contact@crinailiescu.ro sau la telefon.

Eu va doresc sa aveti o luna din ce in ce mai buna, din toate punctele de vedere, sa ne auzim cu bine si cu vesti bune cat de curand.

  • Nu uitati, acestea sunt niste recomandari generale.

> Articol – Zile Bune din Luna August

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO