BaZI si locul de munca potrivit

BaZi

Fa ceea ce iti place si nu o sa trebuiasaca sa lucrezi nici o zi din viata ta”. Te regasesti in acest proverb chinezesc? Majoriatea ne-am aflat la un moment dat intr-un impas si ne-am pus intrebarea daca domeniul de activitate actual ni se potrivieste sau ar fi bine sa incercam sa ne schimbam locul de munca..

Prin studiul hartii personale BaZi poti aflat in ce domeniu poti excela astfel incat sa obtii randamentul maxim cu cel mai putin efort la locul de munca.

In functie analiza elementelor din harta ta: Lemn, Foc, Pamant, Metal si Apa un consultant BaZi te poate ghida spre industria care sa ti se potriveasca cel mai bine.

De exemplu industrille gvernate de elementul lemn sunt legate de mediul academic, sanatate, studiu religios, moda si imbracaminte.

Lucrezi in turism? Industria este guvernata de elementul apa, precum comertul, serviciul de curierat sau transportul martim.

Industria It-ului sta sub semnul focului. Metalul este strans legat de finante -banci, inginerie si industria automobilelor.

Pentru elementul Pamant urmatoarele industrii sunt favorabile: imobiliare, asigurari

Informatiile de mai sus sunt doar niste caracteristici generale. Exista mult mai multe asocieri ce trebuie analizate in harta ta personla pentru a primi ghidajul corect.

Daca nu esti fericit cu loucl de munca pe care il ai, poate acesta este un semn ca ar trebui sa faci ceva! Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.
ro_RO