Cand Infloresc Ciresii? BaZi si Iubirica

BaZi, Feng Shui

Sau eu cand ma indragostesc…

Se spune ca cele mai frumoase povesti de iubire incep primavara, atunci cand infloresc ciresii.

Natura renaste si o data cu ea suntem si noi incarcati cu mai multa energie, optimism si buna dispozitie. Sub razele blande ale soarelui suntem mai deschisi in a incepe o noua relatie sau sa avem o mai mare disponibiltate… amoroasa.

Ajutandu-ne de BaZi putem afla daca anul acesta avem o afinitate spre romantism si de ce nu spre dragoste.

Peach Blossom

Si stiti cum? Este foarte simplu  –  Pentru inceput trebuie sa verificam daca in harta natala avem “Peach Blossom”, undeeste, sau daca este “activat” adica daca suntem “vizibili” pentru alte persoane.

“Peach Blossom” se refera la abilitatea de a favoriza atractia intre persoane. In cultura chineza Floarea de Piersic “Peach Blossom” este asociata cu romantismul si dragostea infloritoare. De aceea multe femei in China ajung sa se casatoreasca in perioada de Peach Blossom.

Exista patru stele “Peach Blossom”:

  • Iepure,
  • Cocos,
  • Sobolan si
  • Cal.

Aceste stele pot sa apara in harta ta natala BaZi sau in pilonii norocului.

Atunci cand stelele “Peach Blossom” apar in pilonul anului inseamna ca poti atrage pe cineva din exterior participand la evenimente, activitati si viata sociala.

Daca apar in pilonului lunii, exista posibitatea de a atrage pe cineva de la locul de munca. Aceasta poate fi unul dintre colegi, superiori sau chiar clienti.

Peach Blossom in zi inseamna ca poti sa atragi persoane din cercurile de prieteni apropiate.

Daca ne dorim ca atractia sa ramana “forever” si sa se transforme in ceva mai serios si legal, atunci vorbim de – stelele sotului sau a sotiei -pentru o femeie sotul este DO – Direct Officer sau iubitul/prietenul este 7K – 7 Killings.

Pentru un barbat – sotia este DW – Direct Wealth si iubita sau amanta este IW – Indirect Wealth.

Pana acum am vorbit in mare de BaZi. Dar si prin Feng Shui se poate folosi Peach Blossom nu doar pentru a atrage dragostea in viața noastră ci și pentru a crea relații armonioase sau a crea noi parteneriate in afaceri.

Daca aveti intrebari specifice sau vreti sa aflati mai multe despre Peach Blossom ne puteti contacta pe email, la telefon sau Facebook.

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO