Copii în Harta Natală

BaZi, Date selections, Feng Shui, Qi Men

Îți dorești băiat sau fată?

Îți dorești ca nașterea și dezvoltarea copilului tău să se întâmple în condiții optime?

Îmi amintesc…

Una dintre prietenele mele chinezoiace, îmi spunea acum mai bine de 20 de ani ”anul ăsta nu e un an bun de făcut copii, la anul, fac și eu unul și o să fie fată”. Mă gândeam atunci oare ce vrea să spună, știam eu că L. avea dreptate, dar nu știam exact de unde atâta hotărâre și siguranță pe sine.

Între timp

A trecut ceva vreme, am studiat metafizica chineză, și cititul chipului și am înțeles ce voia să îmi spună L cu momentul potrivit, cu harta nalată sau cum e înscris pe chipul unei femei totul despre copii.

De multe ori ne dorim în viață anumite lucruri și nu ajungem să le avem. Este un lucru perfect normal. În viață există momentul potrivit pentru orice, dar de multe ori… ne pierdem răbdarea și astfel pierdem acel moment.

Multe femei își doresc un copil, își doresc să rămână însărcinate cât de repede posibil și, de multe ori, își uită celelelalte planuri pe care le pun pe plan secund. Ei bine, din cauza dorinței atât de puternice, de multe ori se blochează intenția.

Ce poți face în acest sens?

Simplu. Lasă gândul că îți dorești atât de mult un copil, să rămâi însărcinată și concentrează-te pe alte lucruri, pe alte planuri pe care le ai. Fie că vrei să îți găsești un nou job sau fie că vrei să îți iei o pisică. În același timp, nu te opri din a încerca să rămâi însărcinată. Important este să încerci și să te detașezi de dorința aprigă de reușită.

Nu uita:

Copii vin în lumea/ aura/ visul mamei în momentul în care nu se așteaptă și le place să vadă cum mama se descurcă cu schimbările inevitabile care se întâmplă în momentul în care copilul vine pe lume. Conceperea unui copil și nașterea acestuia sunt două concepte relativ apropiate de sănătate. Nu doar fizică, ci și mentală, energetică, emoțională.

Soluția pentru a ajunge să rămâi însărcinată este complexă. În momentul în care vezi că nu funcționează, încearcă să cauți orice soluție posibilă. Studiile vieții chinezești pot avea, de asemenea, o contribuție importantă în a găsi momentul ideal pentru a rămâne însărcinată, în special cu ajutorul analizei BaZi, dar și a astrologiei chinezești. Și da, chiar și a Feng Shui-ului. Am avut clienți care și-au construit o casa numai pentru a putea avea copii.

Ce trebuie să știi în primul rând

Pentru a spune ceva despre posibilii copii din viața unei femei, trebuie să îi știm cu exactitate ora în care s-a născut, deoarece acea oră se numește ,,the palace of children”, tradus ,,palatul copiilor”. Așa îți poți da seama în ce element te încadrezi. Dar asta nu este tot. Vorbim aici de cele 5 elemente, adică puțin mai multă teorie.

Dacă ești în elementul de Apă, atunci copii tăi vor fi în Lemn. Dacă ești în elementul menționat anterior, atunci copii tăi vor fi în Foc. În cazul femeilor cu un maestru al zilei de Foc, posibilii lor copii vor fi asteptați sub forma elementul Pământ, femeile din elementul de Pământ, vor avea copii în elementul Metal, iar femeile din elementul Metal, vor avea copii în elementul Apă. Nu uitați, vorbim aici de ciclul celor 5 elemente, unde luăm ca și referință Day Master sau Maestru Zilei. Cu alte cuvinte, pe tine, ca și individ, și în acest caz – femeia.

Pentru a desluși din ce element faci parte, poți, cu ușurință, să te uiți la „ Zi” din susul BaZi-ului tău, sau la acea casuță ușor mai colorată.

În cazul în care nu te descurci sau ai nelămuriri în privința a ceea ce am scris aici, te aștept la o întalnire să găsim soluția împreună!

Sunt la un click distanță!

Cu drag,

Crina

Poate te interesează și acest articol: Un Copil sau Doi. O Harta Natala – BaZi 

Agenda 2022 |Facebook | Instagram |2022 – Calendar

ro_RO