Cum să îți Construiești Casa Visurilor – partea I

BaZi, Feng Shui

Să construiești o casă, categoric nu este ușor.

Dacă vorbim de casa visurilor… este cu atât mai dificil cu o și mai mare responsabilitate. Până la urmă, lucrurile frumoase sunt greu de obținut/ realizat, lucru care este și normal. Trebuie să muncim să ajungem la acele rezultate deosebite; să ajungem să avem ceea ce ne dorim construit pe nevoia și dorința noastră.

Dacă vrei să îți construiești casa visurilor corect din punct de vedere Feng Shui, cu siguranță nu este foarte ușor. Recomandat este să discuți cu un specialist în acest domeniu. În acest caz, poți apela la mine. Poți găsi informațiile despre contactul meu chiar aici CONTACT. 

În caz contrar, în care vrei să realizezi tu singur, nicio problemă. Sunt aici să îți ofer mici secrete astfel încât să îți fie mult mai ușor să ajungi la rezultatul mult dorit de tine.

Înainte să începem cu casa propriu zisă, trebuie să ai în vedere și peisajul.

În ce zonă este amplasată casa, în ce direcție este pusă ușa principală, cum sunt aliniați copacii de la tine din curte plus multe alte asemenea aspecte. Nu poți judeca o carte după copertă, acest lucru este general cunoscut, însă fiecare element contribuie la energia casei tale, mai precis casei visurilor tale.

Un alt aspect foarte important pe care trebuie să îl iei în calcul în momentul în care îți construiești casa sunt zonele pe unde intri în casă; și anume locul pe unde intră toată energia. Nu trebuie făcute la nimereală nici aceste detalii, mai ales dacă dorești să fie corect din punct de vedere Feng Shui.

Mai sunt și alte câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare în momentul în care îți construiești casa dorită iar acele informații ți le voi furniza într-un viitor articol.

Sper că ți-am putut fi de ajutor. Să nu uiți că cel mai bine este ca în asemenea situații să apelezi la un specialist, mai ales că este vorba despre locuința personală în care vei petrece, cel mai probabil, o perioadă lungă de timp.

Sunt la un click distanță pentru orice întrebare ai.

Cu drag,

Crina

 

FacebookInstagramFeng Shui – ACASĂ

ro_RO