Cei Zece Maestri

BaZi

„Maestrul zilei” sau „Day Master” este o sintagma folosita in astrologia chineza (BaZi) pentru a te descrie pe tine. Astazi vom povesti despre Cei Zece Maestri.

Este personajul principal si este punctul de pornire pentru a descrie orice relatie din harta ta natala. In BaZi, in functie de ziua, luna, anul, si ora nasterii, se creaza o harta natala, transpusa prin 8 caractere ce sunt grupate in 4 piloni, fiecare dintre acestia avand propria lui semnificatie. Cei 4 piloni se gasesc la ora, zi, luna, sau an.

Fiecare pilon este format din 2 elemente – partea de sus simbolizand Cerul si partea de jos simbolizand Pamantul. Partea de sus (Heavenly Stems) reprezinta tulpinile ceresti, ce rezulta din combinarea celor 5 elemente (lemn, foc, pamant, metal, apa) cu cele 2 bine-cunoscute polaritati yin si yang. Partea de jos (Earthly Branches) este reprezentata de cele 12 animale din astrologia chineza.

La link-ul de mai jos vei gasi un amplu document care descrie caracteristicile personale in functie de tulpinile ceresti:
eBook – Cei 10 Maestri

Daca iti doresti sa afli detalii personalizate, pentru tine sau pentru persoanele dragi, in functie de ziua, luna, anul, si ora exacta a nasterii, nu ezita sa ma contactezi!

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO