Există oameni care nu vor, cu Adevărat, să se Îmbogățească?

BaZi, Date selections, Feng Shui

Există oameni care nu vor, cu adevărat, să se îmbogățească?

Cine nu își dorește bogăție?

Multe persoane își caută scopul în viață, iar din cauza aceasta ezită să ia anumite decizii. Unele importante, altele mai puțin importante însă ambele au legătură directă cu scopul acestor decizii. Și că discutăm de scop intervin câteva semne de întrebare: “Unde vei căuta acel scop?” sau ,,Vei găsi scopul vieții tale sub pat, în dulap?”

Ei bine, ideea este că cel mai simplu este să îți cauți scuze. Fie că nu ai timp, fie nu ai dispoziție, deși toate acestea sunt doar scuze. Sunt convinsă că mai există și alte scuze, unele chiar plauzibile. Reține că anumite lucruri trebuie făcute în unele momente ale vieții. Exact când Qi-ul îți dă undă verde.

Dacă e prima oară când auzi de Qi, îți voi spune că reprezintă o sumedenie de energii esențiale, iar aceasta este importantă, deoarece stă la baza funcționalității tale, ca individ, a organismului tău.

Probabil te întrebi ce legătură are întrebarea în titlu cu Feng-Shui-ul, nu? În horoscopul chinezesc există 12 animale. Câteva dintre ele au o strânsă legătură cu cu motivele care fac absolut orice doar ca tu să nu te poți îmbogăți. Evident, de această dată este vorba despre partea aceea negativă ale semnelor chinezești. La acest lucru te-ar putea ajuta analiza ta BaZi, iar aici te pot ajuta eu dacă îți dorești, chiar aici – analiză BaZi.

 

Sectoarele cheie pentru bogăție

 

Ei bine, îți voi spune momentele în care aria ce are legătură cu partea financiară este afectată, când progresul care te-ar ajuta să devii bogat este afectat. Vorbim de NE3 Tigru, SE3 Șarpe, SW3 Maimuță sau NW3 Porc. Ce înseamnă afectat? Despre asta o sa vorbim în alt articol.

Alte posibile momente în care lipsa de încredere de sine, respectiv lipsă de putere pentru a lupta pentru ceea ce îți dorești te poate afecta în a deveni bogat sunt și N2 Șobolan, S2 Cal, E2 Iepure sau W2 Cocoș.

Acestea sunt pentru a ne da o idee de ce suntem blocați în anumite momente, de ce stagnăm.

Nu uita că pentru fiecare lucru din viața ta există un moment specific. Dacă ceva nu se întâmplă instant, înseamnă că energia ta Qi nu este pregătită. Nu este vorba că anumiți oameni nu vor să fie bogați, ci nu este momentul lor.

 

Agenda Feng Shui | Calendarul Feng Shui | Facebook | Instagram

ro_RO