Feng Shui – Mai Mult Decat Alegerea Locuintei

Feng Shui

Feng Shui era folosit in China antica pentru a alege locatia si structura adecvata pentru edificii. Aceasta tehnica era folosita in special pentru a avea parte de succes si abundenta. Este foarte important sa luam in considerare principiile Feng Shui in momentul in care dorim sa ne alegem locatia pentru constructia unei case sau achizitionarea unei proprietati. Feng Shui-ul trebuie luat in serios pentru alegerea locuintei ideale.

Recomandari generale

In primul rand, alegem zona de constructie in functie de buget, de apropirea fata de facilitati si distantele parcurse in mod cotidian. Pe langa confortul asigurat de infrastructura si buget trebuie sa tinem cont si de fluxul de energie al zonei (Qi-ul). Energia pozitiva se concentreza in spatii deschise: parcuri sau terenuri de sport.

De evitat

Casa nu va primi energia pozitiva a mediului daca va fi asezata la intersectie in forma de Y sau T a drumului sau al strazii sau intr-o zona cu strazi inguste. Aceste zone sunt considerate asemeni unor sageti otravitoare (Sha Qi) ce pot afecta rezidentii.

Nici proprietatiile pozitionate langa stalpi de inalta tensiune sau intr-un cul de sac nu vor primi energia corecta. Inclusiv geometria trerenului poate avea o influenta negativa asupra casei si a rezidentilor acestora.

In pozele de mai joi, cateva exemple, unde energia sau Qi-ul este prins. Se intampla asta deoarece exista o singura iesire de pe strada.

Casele construite in exteriorul curbei drumurilor sau poduri suspendate asa cum pot fi inclusiv autostrazi, pot suferi de pe urma efectului de „coasa”.

O mai buna pozitionare o au cladirile situate pe un drum usor curbat.

Cladirile aflate inauntrul curburii drumului sunt mai „aparate” daca exista case mai aproape de cotitura drumului.

Daca doresti o investitie de viitor este bine sa apelezi la un consultant Feng Shui. Acesta te poate ghida inca din momentul in care apare dorinta de achizitie a unei proprietati.

Lasa-te pe mana unui profesionist cand vine vorba de alegerea locuintei!

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO