July- I know, I know…it’s July

BaZi, Date selections, Feng Shui, Qi Men

Stiu, stiu…de mult timp nu am mai scris un articol depre previziuni. Nici acum nu voi scrie unul. Ma puteti suna si la o poveste sa va spun cum o sa fie luna iulie.

Dar, asa pentru ca sunt eu Crina, am sa va raspund la cateva intrebari.

 

Ce se intampla daca vreau sa imi deschis o afacere intr-o luna de clash, luna iulie?

Nu se intampla nimic rau, poate insemna ca trebuie sa petreci mai mult timp, si cu mai mult effort ca sa pornesti ceva.

Vorbim de o noua realitate, vorbim de o luna cu mai multe critici, stress, anxietatea, accidente stupide, ciudatenii si drame.

Respira si fii calm. Cam asta ar trebui sa fie motto-ul pentru urmatoarea perioada. Nu vorbim de lucruri negative. Poate pentru cineva care citeste pentru prima data acest bog, se gandeste ce depresiv. Vorbim cumva ca energiile incep sa iasa la suprafata, lucruri care parca pana acum au fost ascunse, desi “parca se banuia” ceva.

 

Concret, ce se poate intampla?

Intarzieri, in special pentru persoanele care calatoresc in aceasta luna, in special pentru cine are caine n harta natala. Daca asteptati sa fie aprobat un credit, sau stiu si eu, fondurile, sau M2, sa nu va surprinda daca intarzie si mai mult in aceasta luna.

Ce este importat – este o luna in care apar oportunitati. Dar ca sa le vezi, in primul rand trebuie sa stii sa iei decizii rapide. Chiar daca ti se pare ca acum faci concesii sau e o perioada mai stresanta.

Cum am mai tot vorbit, este o luna in care e imortat sa scapi de detarii, sis a nu faci alte imprumuturi. Nu inca.

Este bine sa te relaxezi, sa “let go”. Cu alte cuvinte daca simti ca fuge pamantul de sub tine, respira adanc. Invata sa respiri si sa “let go”.

Cel mai afectati o sa fie cei care nu sunt stabili emotionali, sau nu sunt pretatiti, din puct de vedere al sanatatii.

Prima mea maestra spunea sa nu judecam, ca noi suntem niste fii de a lui Dumnezeu si nu avem nici un drept sa judecam. Asta cred ca incearca sa ne invete luna iulie. Este o luna in care trebuie sa invatam sa ne bazam unul pe altul, ba chiar mai mult, sa ne sustinem intre noi.

Nu uitați să vizitați magazinul online. Până una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO