Octombrie Ultima Luna de Toamna din Calendarul Chinezesc

BaZi, Date selections, Feng Shui, Qi Men

Octombrie sau a treia luna de toamna din calendarul chinezesc

Frunze din ce in ce mai aurii, seri din ce in ce mai reci si mai ploioase, cel putin aici la Cluj. Este o luna care ne pregateste parca de sezonul apei. Asa cum am mai discutat in alte articole, apa reprezinta gandurile si emotiile noastre. Octombrie, este o luna in care trebuie sa ramanem “impamantati” sau poate un pic mai analitici ca sa fim pregatiti pentru orice scenariu, si da, sa nu ne lasam dezamagiti sau speriati. Frica nu are ce sa caute in vietile noastre. Sa incercam sa gasim partea pozitiva-acum ne plimbam parca din ce in ce mai mult, poate din cauza ca acum, in aceste timpuri este tot ce putem sa facem. Ne ne bucuram de fiecare pas si de fiecare plimbare. Sa ne bucuram de rezultatele positive de pana acum si sa nu le pierdem din vedere pe mai departe.

Din punct de vedere al metafizicii chineze, luna octombrie incepe in 8 octombrie si dureaza pana in 7 noiembrie.

Octombrie din punct de vedere BaZi

Din punct de vedere BaZi este Bing Xu 丙戌 sau luna Catelului de Foc, unde focul este Bing sau foc yang. Putina teorie BaZi – Imaginea lunii este cea de apus de soare. Un soare superb la marginea oceanului, dar care acum nu mai are puterea sa incalzeasca asa de puternic. Sau, mai putem sa ne imaginam un soare care se ascunde dupa un munte inalt. Cu alte cuvinte, focul, esenta energiei pentru bucurie, optimism, speranta, incepe parca sa apuna. Agitatia, dificultati de exprimare, probleme intre parteneri si chiar prieteni, par sa fie din ce in ce mai de actualitate.

Teparii, sau acele persoane care vor sa “castige” cat mai repede si usor fara sa munceasca un minut, sau acele persoane care fara un motiv anume, fac un hobby sa sparga diferite conturi, fie vorba de Instagram, de Facebook, sau poate chiar conturi bancare. Asadar atentie la ce contracte semnati, in special daca aveti in harta natala Dragon. Cine sunt persoanele care pot avea Dragon in harta natala? Sunt acele persoane care fie sunt nascute in oricare din anii 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 sau in luna aprilie, sau pot fi persoanele nascute intre orele 7:00 – 9:00 dimineata.

Mercur retrograd

Aaa, sa nu uit sa va spun. Va era dor de Mercur retrograd? Chiar daca din punct de vedere al metafizicii chineze, nu vorbim de Mercur retrograd, de astea se ocupa Astrologia Europeana. Luna octombrie are aproape 3 saptamani de Mercur Retrogad. Incepand cu 14 octombrie si pana in 2 noiembrie.

Daca ar fi sa tragem o concluzie – atentie cu cine vorbiti, cat de vorbareti vreti sa deveniti si ce contracte, semnati. Vrei sa reusesti? Acum nu ne referim la un domeniu anume. Dar atunci poate este momentul potrivit sa te gandesti de ce ai nevoie ca sa reusesti. Eu spun in primul rand de control mental, si da, si control emotional daca simti nevoia. Nu stii ce vrei? Acum poate este momentul ca rapid sa incepi sa te gandesti, sa iti pui acele intrebari directe tie insuti, sa te analizezi tu, sa iti dai seama ce vrei exact si sa te accepti, ca da, TU esti cea mai buna versine a ta.

Eu va sfatuiesc sa le considerati ca niste recomandari generale si pentru mai multe detalii, o analiza personalizata sa ma contactati la contact@crinailiescu.ro sau la telefon.

> Articolul Feng Shui pentru luna octombrie poate fi citit aici.

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO