Octombrie – Feng Shui Bun de Luna

BaZi, Date selections, Feng Shui, Qi Men

>> continuarea de la Previziuni Luna Octombrie .

Petrecem din ce in ce mai mult timp acasa. Casa noastra parca devine si biroul nostru. Casa noastra, biroul nostru, familia noastra, spatiul nostru? De unde incepe zona de confort, ce numim acasa si cum putem crea armonia in jurul nostru. Conteaza un Feng Shui bun? Eu spun DA.  Un Feng Shui este foarte important in special acum cand toate se desfasoara parca zi de zi in acelasi spatiu.

Luna Octombrie din punct de vedere Feng Shui

Sa vorbim putin de ce inseamna luna octombrie din punct de vedere Feng Shui. Pentru cei care stiti Feng Shui- petreceti cat mai mult timp in sectoarele positive ale casei sau ale biroului. Aceste sectoare pozitive in luna octombrie sunt: Sud Est si Nord Vest. Pentru cei care nu stiti cum sa va activati, aceste sectoare din punct de vedere Feng Shui, sau se afla intr-o zona a locatiei care nu poate fi utlizabila, de exemplu baie, scari, debara, etc, orice alta activare de Qi Men ar putea sa functioneze.

Sectoare Neagtive

Sectoarele cele mai negative, din punct de vedere Feng Shui sunt Estul si Nordul. Sectorul estic este inca sub influenta stelei 5 din Feng Shui. Steaua 5 este cunoscuta ca si steaua dezastrelor tot anul 2020 la care se adauga in luna octombrie steaua 7 din Feng Shui, steaua jafurilor. In aceasta luna steaua 5 se muta in zona de Nord. Prin urmare, in special in aceasta luna nu se recomanda renovari, sau orice alta activitate care ar putea activa oricare din aceste stele negative in special in Nord si in Est. Daca este neaparata nevoie sa renovati, recomandarea mea este sa apelati la un consultant de metafizica chineza. Acesta va poate ajuta in selectarea unei date potrivite si benefice, pentru voi, pentru inceperea unei renovari.

Un consultant de Feng Shui sau un planificator este tot ceea ce aveti nevoie.

Eu va doresc sa aveti o luna din ce in ce mai buna, din toate punctele de vedere, sa ne auzim cu bine si cu vesti bune cat de curand. Pentru orice detalii ma puteti contacta la contact@crinailiescu.ro sau la telefon. Nu uitati, acestea sunt niste recomandari generale, putem stii mai multe printr-o analiza detaliata, in functie de locatia dumneavoastra sau de harta natala.

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO