Septembrie din Punct de Vedere al Metafizicii Chineze I

BaZi, Date selections, Feng Shui, Qi Men

„Make it a September to Remember”

Luna Septembrie

Septembrie, speranta, te intorci inapoi la scoala, ai amintiri frumoase din concediu. Este o luna in care ai impresia ca inca este vara, e cald, e frumos, si acum ai posibilitatea sa actionezi. Toata munca pe care teoretic ar fi trebuit sa o faci in luna august, si poate chiar mai devreme, acum in aceasta luna, ai posibilitatea sa actionezi.

Tu ce planuri de actiune ti-ai facut? Unde vrei sa actionezi? Daca ne gandim ca in viata, tot timpul exista echilibru, daca vorbim din punct de vedere al metafizicii chineze de yin sau yang, de agitatie, actiune, sau de leneveala, vacanta, retragere, sa nu uitam ca septembrie ne indeamna sa iesim in evidenta. Practic ai tot ce iti trebuie sa faci ce vrei. Da, unii dintre noi, poate mai au nevoie sa se gandeasca ce vor, sa inteleaga mai bine, dar cine sunt eu sa le spun sa iasa din zona de confort si sa faca ceva?

Luna Septembrie din punct de vedere al Metafizicii Chineze

Din punct de vedere al metafizicii chineze, luna septembrie incepe in 7 septembrie si dureaza pana in 8 octombrie.

Din punct de vedere BaZi este Yi You 乙酉 sau luna Cocosului de Lemn, unde lemn-ul este Lemn yin. Putina teorie BaZi – Metalul din an si lemnul din luna, din punct de vedere BaZi se combina, si produc de fapt Metal, care intareste metalul din an.

Cu alte cuvinte, putem observa dorinta unor personae sa se afirme, sa vorbeasca mai mult, si de ce nu, poate chiar sa faca unele prostii. Poate vor sa rezolve orice, chiar daca inseamna ca sunt putin mai duri in exprimare, chiar daca ti se pare ca unele aspect ale vietii tale s-au linistit. E numai o liniste de suprafata, spun eu.

Este important pentru toti sa planificam, asa cum spuneam sa stim ce vrem, si DA, sa nu mai existe pierderi sub aspectul material/financiar.

Persoanele cu iepure in harta natala

Persoanele care au iepure in harta natala, au tendinta de a intra in diferite conflicte, uneori chiar fara rost. Putem sa ii spunem ca este pentru voi un test in aceasta luna. E un moment de transformare si poate chiar de crestere si dezvoltare. Tineti minte, ca orice schimbare chiar daca este neplacuta, nu inseamna neaparat ca nu e benefica. Suna cunoscut? Stiti voi, chestia aia cu sutul… Cine sunt persoanele care pot avea iepure in harta natala? Sunt acele persoane care fie sunt nascute in oricare din anii 1951, 1961, 1975, 1987, 1999, 2011 sau in luna martie, sau pot fi persoanele nascute intre orele 5:00- 7:00 dimineata.

Relatii si iubire

Vorbim de luna septembrie, care poate aduce zambete pe chipurile unora dintre noi. Se anunta o luna unde pentru cei care sunt in cautarea unei noi relatii de iubire, norocul poate fi de partea lor. Vreau sa ii includem si pe cei care incearca sa pastreze “flacara” vie dintr-o relatie. Sa ii spunem o a doua luna de miere? Poate e putin prea mult, dar acei fluturi in stomac, sau acea “nebunie” de adolescent ne poate face mai vizibili si mai atractivi. Ca si o recomandare personala, este sa va folositi liberul arbitru si tot ce inseamna bunele intentii. Asta pentru ca nu inseamna ca o sa apara iubirea vietii voastre dintr-o data, si sa stici o relatie numai pentru o aventura…voi stiti daca merita sau nu.

Qi Men Dun Jia

La fel ne arata si Qi Men dun Jia. Pentru cunoscatori este o harta Fu Yin la tulpini. Da, stiu, la fel ca si luna trecuta. Mi-au spus studentii mei deja, ca parca e gresita harta, ca e la fel ca si cea din luna august. Ei bine, nu e la fel. Seamana. Singura deosebire fata de luna trecuta sunt portile din QiMen, mai exact pozitia lor in aceasta luna. Sa va spun un secret: in asemenea perioade de timp, asa cum suntem acum, gen pandemie, vrem o harta inghetata sau Fu Yin , o harta care sa se miste mai incet, pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control.

Din punct de vedere Qi Men, pentru pentru persoanele care isi cunosc harta BaZi sau harta natala Qi Men si stiu unde este situat Palatul Vietii, pot sa spun ca vor fi mai favorizate persoanele care au palatul vietii in Vest sau Est.

Hai sa vorbim putin cinstit. Este greu sa faci previziuni generale. Depinde pentru fiecare dintre noi de ce are nevoie in luna sau in urmatoarea perioada. De exemplu, putem vorbi de bani. Dar daca ai atatia bani, si business-uri diferite/diversificate, cum crezi ca te afecteaza pe tine? Plus din punct de vedere al Qi Men-ului, ai nevoie de mai multe informatii de la persoana cu care vorbesti.

Eu va sfatuiesc sa le considerati ca niste recomandari generale si pentru mai multe detalii, o analiza personalizata de BaZi sau de QiMen sa ma contactati la contact@crinailiescu.ro sau la telefon.

>Previziuni partea II Septembrie din punct de vedere Feng Shui si Zilele bune ale lunii.

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO