Tu ce faci pentru a-ți atinge visurile?

BaZi, Feng Shui, Qi Men

Se spune că un vis (visurile) fară acțiune este doar un foc de paie.
Cu siguranță te-ai regăsit cel puțin o dată în situația în care ți-ai stabilit țeluri înalte, mari și curajoase, ai avut visuri spre care tindeai cu mare ardoare și după puțin timp s-au transformat în deziluzii, în frustrări sau în ceva ce a devenit aproape imposibil de realizat. Primul motiv din cauza căruia un vis nu devine realitate este că nu acționezi pentru ați urma acel vis.
Permite-ți să visezi măreț și fă un plan pentru ați atinge visul.

Da-ți voie să vrei și să meriți și acționează!

Prioritizează visurile în funcție de importanța lor și treci la treabă.
Nimic nu este mai important că tine și ca ceea ce îți aduce împlinire și bunăstare. Tu ești prioritatea ta numărul 1 și tu ai nevoie de tine înainte de orice și oricine. Tu eșți centrul visului tău și tu eșți singurul care poate realiza orice vis îți propui.

Acționează!

În jurul tău ai toate resursele de care ai nevoie să îți îndeplineșți și cele mai îndrăznețe vusuri. Este nevoie doar să le vezi și să le foloseșți. Profită de bogăția pe care o ai, pune la treabă resursele din jurul tău și dă-ți voie să vezi oportunitățile. Crează-ți spațial și modalitatea prin care să faci asta.

Acționează!

Crede în tine și în ceea ce tu reprezinți. Vezi în tine puterea pe care o ai și dă drumul forțelor care te pot duce acolo unde îți dorești. Caută cu încredere să vezi fiecare beneficiu și dezavantaj care există și nu privi doar spre “nu pot”.

Acționează!

Eu sunt aici, acum, și iți arăt oportunitatea. De tine depinde dacă ești gata să profiți de oportunitate sau vei continua prin a ignora acest lucru și iți vei spune povestea “lasă că o să mai fie și altele”. Asta te ține pe loc. Lipsa de acțiune și lipsa de încredere în tine și în forțele tale. Acționează! Programează o discuție în care să îmi dai voie să fiu alături de tine. Să te ajut, să te îndrum, să te ghidez și să iți arăt cum FENG SHUI-ul poate să fie în folosul tău și te poate ajuta să vezi, să profiți și să acționezi pentru tine.

Sunt la un click distanță.

Sunt aici pentru ca tu să iți îndeplinești și cele mai îndrăznețe visuri.
Cu drag și prietenie,
Crina

FacebookInstagramFENG SHUI – Puterea stă în acțiunile tale

ro_RO