Un Copil Născut în Anul 2022 – Ianuarie 2023

BaZi, Date selections, Feng Shui, Qi Men

Pentru a avea succes în lucrurile sau acțiunile pe care ți le dorești se știe că cea mai bună soluție este să plănuiești totul de dinainte.

Astăzi discutăm despre un lucru foarte important din viața noastră și anume ce este important să știi în momentul în care vrei să rămâi însărcinată?

În primul rând

Planificarea lunii în care dorești să concepi și să naști copilul, este esențială. Te poți uita la cei doi stâlpi de la tine din hartă; unde ziua de naștere este foarte importantă; pentru a citi caracterul și destinul tău și al viitorului tău copil.

Absolut tot este decis de ziua în care va fi născut copilul tău.

În al doilea rând

În momentul în care vezi și simți că ai probleme, în special acele situații greu de soluționat; este indicat să vii la o consultație a unui specialist în BaZi și Feng-Shui. Asta te va ajuta să vezi totul într-o manieră comprehensivă. În cazul nostru, eu, pot să îți deslușesc ție, soțului sau soției tale hărțile natale; respectiv să găsesc lunile și zilele ideale pentru a concepe un copil.

Dacă ai optat sau ai de gând să optezi pentru o naștere prin cezariană, atunci ar fi ideal să apelezi la un specialist. Acesta te poate ajuta să găsești ziua ideală pentru a naște; dar nu uita! De cele mai multe ori; copilul vine pe lume în momentul în care simte el că este pregătit; copilul vine pe lume cand este timpul pentru acest lucru. Copilul alege data nașterii sale, nu părinții. De asemenea, copilul își alege părinții, nu invers.

În anul 2022 până la sfârsit de ianuarie 2023 (21 ianuarie 2023) se vor naște mici Tigri

Tigrul este văzut în Est precum un lider sigur pe sine și inteligent. Pe de altă parte, Tigrul de Apă este caracterizat ca având impulsivitate, emoționalitate multă și capacitatea de a fi direct. Vâ las și un pont: toți cei care vor fi născuți în anul 2022 vor primi o Stea Academică; denumită Study Hall însemnând că vor avea abilități de învățare; dar și talente în scris. Un alt cadou ce îl vor primii Tigrii de Apă al acestui an are legatură cu potențialul și șansa de a avansa rapid pe planul profesional; iar dorințele sale se vor îndeplini rapid.

Dacă ești determinată să rămâi însărcinată în acest an, atunci te aștept la o consultație; pentru a afla informațiile de care ai nevoie înainte de a hotărâ anumite aspecte; astfel încât totul să iasă cum îți dorești.

Sunt la un click distanță!

Cu drag,

Crina

Agenda 2022 |Facebook | Instagram |2022 – Calendar | Un Copil sau Doi. O Harta Natala – BaZi

ro_RO