Vanzarea unei locuinte – FENG SHUI

Feng Shui

De multe ori primesc cereri de la clienti ca sa ii ajut cu vanzarea unei locuinte.

In ziua de azi, cand toata lumea e pe fuga si cauta pretul cel mai bun, casa visurilor, locatia perfecta, si de ce nu, zona cu cele mai multe locuri de parcare, totul se reduce la cat de repede poti sa iti vinzi casa sau sa faci tu rost de bani.

Lumea care ma conteacteaza de cele mai multe ori imi spune 2 lucruri. Fie ca proprietatea lor a fost scoasa la vanzare de mult timp. Fie ca sunt potentiali cumparatori, dar se razgandesc parca pe ultima suta de metrii. Parca din ce in ce mai greu se materializeaza vanzarea.

Cu ce te pot ajuta?

De cele mai multe ori, proprietatile de care ma ocup sunt curate, frumoase, primitoare. Unii dintre clientii mei, sunt deja parca frustrati pentru ca poate au investit deja bani pentru reparatii, pentru reclama, pentru a putea vinde proprietatea.

Proprietatile au propria lor energie. O locuinta care nu a fost de mult timp locuita, este cu o energie mai “statica”. Putem sa ii spunem ca poate este o energie care nu mai este asa de primitoare putem sa ii spunem chiar negative sau rece.

Aici intervin eu. Prin diferite recomandari de Feng Shui, si nu numai. Incep sa lucrez pentru a balansa din nou acele energii pentru ca proprietatea voastra sa transmita din nou idea de “casa” sau de familie. In cuvinte simple o putem denumi echilibrarea energiilor din locatie. Marea majoritatea a recomandarilor sunt simple, si ieftine. Putem vorbi fie de intrarea principal cum se vede, fie de zona bucatariei, fie de dormitor.

Dupa ce aceste recomandari au fost facute, selectez o data buna, pentru ca anuntul sa fie publicat. Practic, acel anunt sa fie mult mai vizibil, sa sara in ochii potentialului comparator. Conteaza daca lucrezi sau nu cu o agentie imobiliara? Cu siguranta ca da. Dar nu atat de mult din punct de vedere al Feng Shui-ului cat mai mult pe partea de implicare a agentiei.

Pana ne auzim, eu va doresc mult success in vanzarea casei si gasirea unui nou camin.

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO